Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

γιαουρτόπιτα με ελαιόλαδο

για μικρούς και μεγάλους σεφ!

Σε ένα μπολ χτυπάτε 
ένα φλιτζάνι ελαιόλαδο και δυο φλιτζάνια ζάχαρη 


Προσθέστε διαδοχικά
6 κρόκους αυγών
το ξύσμα ενός λεμονιού
ένα κεσεδάκι γιαούρτι
3 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι, στο οποίο έχετε προσθέσει 3 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ 
τα ασπράδια των αυγών, που τα έχετε χτυπήσει από πριν μαρέγκα


Ρίχνετε το χυλό σε λαδωμένο ταψί Νο34.
Ψήνετε σε μέτριο φούρνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου