για μικρούς και μεγάλους σεφ!
Σε ένα μπολ χτυπάτε
ένα φλιτζάνι ελαιόλαδο και δυο φλιτζάνια ζάχαρη
Προσθέστε διαδοχικά
6 κρόκους αυγών
το ξύσμα ενός λεμονιού
ένα κεσεδάκι γιαούρτι
3 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι, στο οποίο έχετε προσθέσει 3 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
τα ασπράδια των αυγών, που τα έχετε χτυπήσει από πριν μαρέγκα
Ρίχνετε το χυλό σε λαδωμένο ταψί Νο34.
Ψήνετε σε μέτριο φούρνο.
Σε ένα μπολ χτυπάτε
ένα φλιτζάνι ελαιόλαδο και δυο φλιτζάνια ζάχαρη
Προσθέστε διαδοχικά
6 κρόκους αυγών
το ξύσμα ενός λεμονιού
ένα κεσεδάκι γιαούρτι
3 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι, στο οποίο έχετε προσθέσει 3 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
τα ασπράδια των αυγών, που τα έχετε χτυπήσει από πριν μαρέγκα
Ρίχνετε το χυλό σε λαδωμένο ταψί Νο34.
Ψήνετε σε μέτριο φούρνο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου